Nadat we verschillende PayPal-alternatieven hebben bekeken, vergelijken we PayPal en het PayPal-alternatief Cryptovaluta, als een moderne en praktische betalingsprocessor.
Er zijn diverse Cryptovaluta's met ieder zijn verschillende karakterstieken welke kunnen afwijken van de hier genoemde cijfers.

Waarom niet in investeren in Gulden

Thuiswerk

 

   

Transactiekosten
PayPal - Van 2,9 tot 3,9% kosten voor internationale betalingen plus een vaste vergoeding van $ 0,30 of € 0,30.
Cryptovaluta - 0% kosten plus een vaste vergoeding van minder dan een cent tot een paar cent.


Opname
PayPal - Afhankelijk van het land, maar kan $ 5 of € 4 per opname zijn naar een bankrekening.
Cryptovaluta
- Verschillende opties beschikbaar voor een IBAN-bankrekening.
Trade, 0,25% + € 0,25. Indien u nog meer winst wil behalen op de betaling is dat bijna altijd mogelijk d.m.v. deze optie, dit betekend dan wel extra handelingen en tijd.

In plaats van opname naar een bankrekening kunt u er ook voor kiezen om de ontvangen cryptovaluta te bewaren en op andere plaatsen weer uit te geven, dit is nagenoeg zonder kosten. Hiervoor is een bankrekening überhaupt niet nodig.


Snelheid
PayPal - Bijna direct indien saldo beschikbaar.
Cryptovaluta - Bijna direct.


Chargebacks
PayPal - Telkens wanneer een klant wil, kan hij of zij een terugvordering (chargeback) of claim starten.

Als u goederen verkoopt, maakt u een kleine kans om de zaak te winnen als u bewijs van het verzenden van het product kunt overleggen, maar zelfs dat is geen garantie dat u uw product en uw geld niet kwijt bent.
Wanneer u geen goederen maar bijvoorbeeld diensten verkoopt, hebt u geen kans om de zaak te winnen. Het maakt niet uit of u bewijs van uw werk levert of niet, u zult altijd verliezen elke keer als een klant wil en dit kan zelfs na een half jaar na de verkoop worden gedaan.

Chargebacks afgehandeld door PayPal zijn voor elke verkoper frustrerend vanwege de verliespost en daarnaast ook tijdrovend vanwege de zaak die u verplicht moet afhandelen.

Als u PayPal accepteert moet u rekening houden dat tenminste een deel van uw verkopen zal worden teruggeboekt met valse terugvorderingen of claims.

Cryptovaluta - Chargebacks komen niet voor. Een betaling is een betaling. U kunt wel op elk gewenst moment er voor kiezen om een bedrag terug te boeken, dit kan snel en vrijwel zonder enige vergoeding door (een deel van) het ontvangen bedrag opnieuw naar betaler te sturen.


Gebruiksgemak aanmelden
PayPal - U moet zich aanmelden en een PayPal-account maken, indien beschikbaar voor uw land.
Cryptovaluta - Aanmelden niet nodig. Iedereen over de hele wereld kan de portemonnee-app op elke desktop, tablet, of telefoon (iPhone of Android) installeren en kan direct geld gaan ontvangen.

 

Gebruiksgemak betalen
PayPal
- Eerst dient een bankrekening gekoppeld te worden aan de PayPal-rekening, dit moet bevestigd worden en vervolgens kan betaald worden door het bedrag te versturen naar het e-mail adres van de ontvanger.
Cryptovaluta - Een betaling uitvoeren gaat simpel en snel d.m.v. het scannen van de QR code of kopieren van het ontvangstadres.Het wisselen van verschillende cryptovalta kan ook op deze pagina:

PayPal Alternatives - PayPal Alternativas

Gulden ervaringen

Privacy Policy