Home Bescherm Website Bescherm E-mail Vecht terug Tips

PayPal Alternatieven

Betaald thuiswerk

Anti Spam Web
Bescherm uw Website

Elke dag zijn er vele zogenaamde spamrobots aktief op het hele Internet om naar e-mail-adressen te zoeken om die toe te voegen aan hun databases. Vervolgens kan men ongewenste berichten in grote hoeveelheden gaan versturen.

Plaats 1 of meer van de buttons/banners in de tabel onder aan deze página op uw website, bij voorkeur de hoofdpágina of de belangrijkste página waar de spamrobot naar waarschijnlijk het eerste op uw site binnenkomt. Ook kunt u de code op meerdere pagina´s plaatsen. Als u een startpágina beheert, een msn-space of blog heeft kunt u ook helpen spam te bestrijden door een link op te nemen naar www.antispamweb.com.

Het effect van de code is dat spam-robot op onze website uitkomt en zal vervolgens nep e-mail adressen vinden. Op deze wijze wordt automatisch de spam-database gevuld door hun eigen robot met voor de spammer waardeloze adressen. Bovendien worden veel domeinnamen gebruikt van spammers. Omdat de e-mail adressen na verloop van tijd anders zijn zal elke keer als de robot terugkomt deze adressen in de spam-database worden opgenomen en de spammer genoodzaakt zijn om uw site op de lijst te zetten van sites die overgeslagen zou moeten worden door de spam-bot (dit wordt verder uitgelegd onder "Vecht terug").

Logische vraag: kunnen de spammers dan niet de geldigheid van een e-mail adres controleren?

Antwoord: Dat kunnen ze slechts voor een deel en kost ze veel tijd.

 1. Men kan controleren of het domein van het e-mail bestaand is, dat kost enkele seconden per controle maar om ze het moeilijker te maken gebruiken wij duizenden werkelijke domeinen (van spammers en verversen de lijst regelmatig). Ook is een deel van hotmail, yahoo, aol etc. Dit om het allemaal zo echt mogelijk te laten lijken voor de robot. Ook gooien we willekeurig een run er tussendoor van addressen die weer niet gebruik maakt van spam-domeinen. Al deze technieken zijn er voor zodat de spammers geen mogelijkheid heeft om vooraf al te herkennen dat het om nep-addressen gaat.
   
 2. Of het e-mail adres ook werkelijk bestaat op het domein is lastiger te controleren. Dit heet SMTP validation en werkt lang niet 100% omdat er vele e-mail servers zijn die de functie niet ondersteunen en anderen hebben weer een zogenaamde "catch-all"-functie waardoor alle mail geaccepteerd wordt. Dat is goed nieuws voor onze anti-spam-actie. De spammers zullen dus altijd opgezadeld worden met meer en meer waardeloze adressen die ze onmogelijk kunnen herkennen. Bovendien kan zo’n smtp-validation wel 70 seconden duren. Dus als we de spammers kunnen overspoelen met duizenden, misschien wel miljoenen valse adressen met het Anti Spam Web kost ze dat te veel machinetijd en dus veel geld om een poging tot filtering op te zetten.
   
 3. Daarnaast worden de e-mail adressen op zo’n danige willekeurige wijze gegenereerd dat er geen ritme is te ontdekken. Telkens worden andere teksten gebruikt. De adressen worden afgewisseld met normale tekst en het aantal adressen is ook telkens anders.
   
 4. Na verloop van tijd genereert Anti Spam Web automatisch nieuwe adressen voor de anti-spam-página die bij een volgend bezoek van de spam-robot opgenomen zal worden in hun database. Dit gebeurt echter niet direct bij het herladen van de página waar de adressen op staan zoals bij enkele andere anti-spam página's. Dit is namelijk eenvoudig te herkennen voor de spam-robot nadat deze een aantal adressen op een página heeft gevonden en dezelfde página nogmaals laadt ter controle. Indien dan de adressen onmiddellijk anders zijn weet de robot dat de adressen vals waren. Bij Anti Spam Web is dat niet het geval en heeft de spam-robot geen mogelijkheden om te detecteren dat dat het om valse adressen gaat. Wel wordt voor elke website die mee doet onder "Vecht terug" een nieuwe set van e-mail adressen aangemaakt.

  Op deze wijze bezorgen we met z'n allen meer en meer waardeloze adressen aan de spammers totdat uiteindelijk hun databases onbruikbaar worden. Omdat het te duur en risicovol wordt voor de spammer om alsmaar meer en meer berichten te moeten sturen aan enorme hoeveelheden adressen waar het spam-bericht nergens uitkomt.

 

 
   

AntiSpam English AntiSpam Español AntiSpam Nederlands

HTML Code voor op uw website Resultaat
Vecht terug tegen Spam
Wraak tegen Spam
Een einde aan Spam
spamhater
Ik steun Anti Spam Web
Actie Tegen Spam
Ik haat Spam


Geen Spam meer


Stop Spam

PayPal Alternatieven

dating

www.wistudat.net